Σκληρή απάντηση στον υπουργό Υγείας

Σκληρή απάντηση στον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη για την επιβολή εισιτηρίου 25 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία, δίνει με νέα ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ. Δηλώνει ότι «θα επιμείνει στην απόσυρση του μέτρου αναλαμβάνοντας όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες και στην Κυβέρνηση και μετά στη Βουλή» και καλεί τον κ. Γεωργιάδη να βρεί τα «ισοδύναμα» που επικαλείται σε
κάποια από τα «Ζάππεια» που χάθηκαν. Στο χορό των αντιδράσεων παραμένει και ο ΣΥΡΙΖΑ, που μιλά για «τηλεοπτικές παραστάσεις του υπουργού Υγείας» και «τζάμπα μάγκες στο ΠΑΣΟΚ».

Την ακύρωση του μέτρου ζητά η Δημοκρατική Αριστερά, ενώ για πρωτοφανή αναλγησία από τον Υπουργό Υγείας, μιλούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Πάντως σύννεφα στο Μέγαρο Μαξίμου, δημιουργούν και οι διώξεις για απιστία που άσκησε ο εισαγγελέας Καρπενησίου σε 18 πρώην νομαρχιακούς συμβούλους της Ευρυτανίας, μεταξύ των οποίων και ο νυν βουλευτής της ΝΔ και πρώην νομάρχης Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησής του.

Σε αυτό το κλίμα, η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να υποδεχθεί την προσεχή εβδομάδα τους κοινοτικούς Επιτρόπους για την επίσημη τελετή έναρξης της ευρωπαϊκής προεδρίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα