Σισέ: «Καθαρό μίσος στα ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ»

Εν όψει του σημερινού αγγλικού ντέρμπι μεταξύ ΚΠΡ και Τσέλσι, ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε στον αγγλικό Tύπο χαρακτηρίζοντας την κόντρα των δύο ομάδων πολύ δυνατή. Σε ερώτηση για το πιο σκληρό ντέρμπι της καριέρας του στάθηκε στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός λέγοντας μάλιστα πως οι συγκεκριμένοι αγώνες κρύβουν «καθαρό μίσος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις

του Σισέ στον αγγλικό τύπο:

"Η αντιπαλότητα μεταξύ ΚΠΡ και Τσέλσι είναι πολύ μεγάλη. Είναι τοπικό ντέρμπι, ένα μεγάλο παιχνίδι για μας, σπουδαιότερο από τα περισσότερα. Αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν για τους παίκτες και τους οπαδούς. Όλες οι ομάδες στις οποίες έχω αγωνιστεί είχαν τέτοια παιχνίδια και όσον αφορά στην κακή συμπεριφορά εντός κι εκτός γηπέδου, το ΚΠΡ-Τσέλσι δεν είναι το χειρότερο. Τα ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είχαν πολλή ένταση. Τις μέρες πριν τον αγώνα οπαδοί έρχονταν στο προπονητικό κέντρο, έκαναν συναντήσεις με τους παίκτες και μας έλεγαν τι σημαίνει γι’ αυτούς το ντέρμπι αυτό και γιατί έπρεπε να νικήσουμε. Η πίεση για τους παίκτες ήταν τεράστια και η ατμόσφαιρα απίστευτη. Εκείνο το ματς που είχαμε χάσει με 2-1 στο Φάληρο είχε πολλή ένταση", ανέφερε και συμπλήρωσε:

"Δεν λέω πως το ΚΠΡ-Τσέλσι δεν είναι… τίποτα. Απεναντίας είναι σπουδαίο παιχνίδι και μεγάλο ντέρμπι. Αλλά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είναι σε άλλο επίπεδο. Μιλάμε για καθαρό μίσος. Οι παίκτες ακούνε τα πάντα, ακόμη και ρατσιστικά συνθήματα. Δεν υπάρχουν όρια και δεν είναι καλό. Δυστυχώς υπάρχει ακόμη ρατσισμός στο ποδόσφαιρο, αλλά σε άλλες χώρες. Ποτέ δεν το έχω ζήσει στην Αγγλία. Ο κόσμος εδώ αντιλαμβάνεται πως είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει, μέσα ή έξω από τα γήπεδα. Αυτό είναι καλό".

Keywords
Τυχαία Θέματα