Ορκίζεται το νέο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας

Σε εξέλιξη η ορκωμοσία του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη και του νέου δημοτικού συμβουλίου, στο αμφιθέατρο το Αθήνα 9.84. Ειδική άδεια για να ορκιστεί πήρε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και μετά την ορκωμοσία θα επιστρέψει αμέσως στις φυλακές. Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση κατά της εκπροσώπησης της Χρυσής Αυγής

στο δήμο από αντιφασιστικές οργανώσεις ενώ μέλη και οπαδοί της Χρυσής Αυγής βρίσκονται επί της οδού Πειραιώς. Όλες οι εξελίξειςσε έκτακτη εκπομπή με τον Άρη Τόλιο από τις 17.00 έως τις 19.00.

Η ναζιστική εγκληματική οργάνωση δεν αντιμετωπίζεται με κινήσεις οι οποίες την φουντώνουν, όπως οι συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας, τόνισε στον Α984 και τη Νόνη Καραγιάννη ο επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ Λαϊκή Συσπείρωση Νίκος Σοφιανός. Πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στην ορκωμοσία από αυτό που είναι. Εμείς θα δηλώσουμε ότι θα υπηρετήσουμε το λαό μέσα από τις θέσεις μας. Θα είναι δύσκολη θητεία όχι τόσο λόγω των προδιαγεγραμμένων όσο γιατί η δημοτική αρχή είναι συνέχεια της προηγούμενης και ο κ. Καμίνης είναι από τους ταγμένους υπερασπιστές της πολιτικής που φορτώνει βάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα