Σέντρα με το στανιό

Από αυτήν την Κυριακή (30/10) ξεκινά, σύμφωνα με απόφαση της Ένωσης Β΄και Γ' Εθνικής το πρωτάθλημα της Football League, με 5 αγώνες αντί για 8. Δεν γίνονται τα ματς της Λάρισας, των Σερρών και του Αγρ. Αστέρα. Κανονικά τα παιχνίδια Εθν. Αστέρα, Πιερικού και Επανομής!

Παρά το γεγονός ότι δικαστικές υποθέσεις συνεχίζουν να εκκρεμούν, η Ένωση της Β΄και Γ' Εθνικής αποφάσισε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League

κανονικά από την προσεχή Κυριακή (30/10).

Επειδή, ωστόσο, τα πράγματα σε σχέση με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν δεν έχουν ξεκαθαρίσει, δεν θα γίνουν τα παιχνίδια της Λάρισας και των Σερρών, που έχουν καταθέσει έφεση για την απόφαση της Σούπερ Λίγκας να μην τις συμπεριλάβει στις 16 ομάδες του συνεταιρισμού, αλλά και του Αγροτικού Αστέρα ο οποίος σε πρώτο βαθμό έχει τιμωρηθεί με υποβιβασμό και αναμένεται η απόφαση της εφέσεων.

Ωστόσο, κανονικά θα γίνουν τα παιχνίδια του Εθνικού Αστέρα, του Πιερικού και της Επανομής, ομάδες που σήμερα εκδικάστηκαν οι υποθέσεις τους, ωστόσο, φαίνεται ότι η Ένωση Β' και Γ' Εθνικής, δεν ανησυχεί για το... μέλλον τους, θεωρώντας σίγουρη την αθώωσή τους.

Είναι απορίας άξιο, πως βγαίνουν αυτές οι αποφάσεις, από μια Ένωση με 12 νέες ομάδες και ένα άτυπο Δ.Σ. στο οποίο δεν υπάρχουν οι δύο αντιπρόεδροι και φυσικά οι εκπρόσωποι της Football League 2 που ακόμα δεν έχουν εκλεγεί.

Και αν η Σούπερ Λίγκα προσέφερε σενάρια για επιθεωρήσεις στο Δελφινάριο, η Ένωση Β΄ και Γ' Εθνικής, συναγωνίζεται τον Γιώργο Λάνθιμο που εξέπληξε με τα σενάρια του για τις ταινίες "Κυνόδοντας" και "Άλπεις" τους ειδικούς και τα φεστιβάλ.

Η ανακοίνωση:

"Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Οριστικοποίησε την έναρξη του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ για τις 30-10-2011.

Ανέβαλε το Πρωτάθλημα Νέων της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ για μια εβδομάδα.

Δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αναπληρωτή Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Ευαγγ. Κατσή.

Keywords
Τυχαία Θέματα