Σε εξέλιξη η πορεία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Σε εξέλιξη βρίσκεται, αυτή την ώρα, η πορεία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας, αντιδρώντας στον προϋπολογισμό του 2015. Στο Σύνταγμα βρίσκεται ο κύριος όγκος της πορείας. Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι γύρω από

την πλατεία Συντάγματος. Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και το Πανεπιστήμιο. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

Λεωφορεία και τρόλεϊ θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακού θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι.

Μετρό και ηλεκτρικός θα κινηθούν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και το τραμ θα εκτελεί δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας, ενώ προβλήματα αναμένονται στις πτήσεις λόγω της συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην κινητοποίηση.

Στην απεργία συμμετέχουν, επίσης, οι εργαζόμενοι στην Υγεία, την Παιδεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα ασφαλιστικά ταμεία, την εφορία, τις πολεοδομίες και οι τραπεζοϋπάλληλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα