Σαβιόλα: Να ζήσω την ατμόσφαιρα

Ανυπόμονος προκειμένου να ζήσει τον "παλμό" του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" δήλωσε ο Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο νέος σταρ του Ολυμπιακού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Stadio" υποστήριξε:
«Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από αυτές τις πρώτες μέρες. Ήξερα όσο σπουδαίος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός και τι σημασία έχει αυτή η ομάδα για τους

Έλληνες και το ποδόσφαιρο εδώ, αλλά ομολογώ ότι αυτά που βρήκα είναι ακόμα καλύτερα από ό,τι περίμενα. Από την πρώτη στιγμή ο κόσμος του Ολυμπιακού με υποδέχθηκε με αγάπη και σεβασμό και αυτό θέλω να το ανταποδώσω.

Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που πήγα στα γραφεία και υπήρχαν τόσες χιλιάδες κόσμος, ούτε και την υποδοχή που μου έκαναν στο πρώτο παιχνίδι. Είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή, για κάθε άνθρωπο, να νιώθει τέτοια αγάπη. Επίσης, είναι σημαντικό για μένα και την καθημερινότητά μου ότι η χώρα που βρήκαμε είναι πανέμορφη και αρέσει πολύ και σε μένα, αλλά και στους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου».

«Προφανώς ξέρω, έχω παίξει και αντίπαλος με τον Ολυμπιακό, αλλά σε αυτό το γήπεδο το "Καραϊσκάκη", ξέρουν όλοι ότι υπάρχει έξτρα ενέργεια και πάθος και ότι αυτό σπρώχνει τον Ολυμπιακό μπροστά και καθηλώνει κάθε αντίπαλο. Περιμένω πώς και πώς να ζήσω την ατμόσφαιρα του γηπέδου και θέλω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να είναι στο πλευρό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα