Ρότσα: «Το πιστεύουμε, θα παλέψουμε...»

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται αύριο στο Λονδίνο από την Τότεναμ και έχει στόχο τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει στόχο τη νίκη και δεν σκέφτεται τίποτε άλλο από το αυριανό ματς τονίζοντας:

«Τις τελευταίες μέρες και φτάνοντας στο παιχνίδι το αυριανό υπήρχαν πολλές ερωτήσεις για το παρελθόν. Είναι πολύ μακρινό έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο και το σωματείο μας. Εγώ ανέλαβα την ομάδα

πριν είκοσι μέρες περίπου και ενώ υπήρχαν πολλά προβλήματα.

Η παρουσία του Παναθηναϊκού από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν καλή. Ξέρουμε την πραγματικότητα, εκπροσωπούμε ένα σωματείο που αν κοιτάξουμε το παρελθόν είχε σπουδαίες επιτυχίες. Πρέπει από παιχνίδι σε παιχνίδι να αφομοιώσουν κάποια πράγματα που ζητάω.

Είμαστε σε ένα δρόμο καλό. Άλλα έχουμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια ανά λίγες ώρες. Στην ερώτηση δεν ξέρω τι να απαντήσω. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, βήμα, βήμα να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Όλοι έχουν διακρίνει μια αλλαγή στην ψυχολογία, πιστεύετε και στην πρόκριση;

«Ναι, εμείς το πιστεύουμε αλλά για να είμαστε ρεαλιστές έχω πει όταν φεύγαμε από την Αθήνα πως όποιες πιθανότητες έχουμε θα τις παλέψουμε. Για εμάς το παιχνίδι αυτό είναι το σημαντικότερο.

Η ψυχολογία είναι ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου που είναι σημαντικό αλλά μόνο με την ψυχολογία δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο.

Προσπαθούμε να περάσουμε κάποια πράγματα στην ομάδα ώστε να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό θέλουμε να δούμε. Ξέροντας καλά ότι παίζουμε κόντρα σε ένα σωματείο που είναι στις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ.

Με σεβασμό όμως και γνωρίζοντας ότι πρέπει να πατάμε σε κάποια πράγματα όπως η ιστορία του Παναθηναϊκού και γνωρίζοντας ότι έχουμε κάποιες μικρές πιθανότητες. Αυτές πρέπει να εξαντλήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα