Ρεκόρ για το GTA V

Το Grand Theft Auto 5 είναι ένα game που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πρόκειται για έναν μοναδικό τίτλο - φαινόμενο, τον οποίο έχουν λατρέψει όλοι οι gamers. Εν αναμονή της PC version, η οποία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτού) στα τέλη Μαρτίου, η εταιρεία - Publisher του παιχνιδιού, Take-Two Interactive ανακοίνωσε τις πωλήσεις της για το προηγούμενο έτος (2014)...

Σύμφωνα

λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία της Take-Two Interactive από τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι σήμερα, το Grand Theft Auto 5 έχει πουλήσει περισσότερα από 45 εκατομμύρια αντίτυπα.

Μάλιστα, από τα 45 εκατ. copies, περίπου τα 10 εκατομμύρια αφορούσαν σε πωλήσεις της Xbox One και PlayStation 4 version. Το νούμερο αυτό είναι πραγματικά τεράστιο, εάν αναλογιστεί κανείς ότι το Grand Theft Auto 5 έγινε διαθέσιμο για τις νέες κονσόλες της Sony και της Microsoft στα μέσα Νοεμβρίου του 2014.

Επιπλέον, με την επερχόμενη κυκλοφορία της PC έκδοσης του Grand Theft Auto 5 που είναι προγραμματισμένη για τις 24 Μαρτίου, τα παραπάνω νούμερα αναμένεται να εκτοξευθούν ακόμη περισσότερο. Οι υπεύθυνοι της Take-Two έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ευτυχισμένοι, καθώς η εξαιρετική πορεία του GTA V σε συνδυασμό με την εμπορική επιτυχία των NBA 2K15, WWE 2K15, Borderlands: The Pre-Sequel και Sid Meier's Civilization: Beyond Earth απέφεραν στον γνωστό publisher έσοδα που άγγιξαν τα 954 εκατομμύρια δολάρια (σε σύγκριση με τα 767.7 εκατ. δολάρια τη χρονιά που μας πέρασε). Με ένα δυνατό line-up τίτλων που ετοιμάζεται για το 2015, η κερδοφορία για την Take-Two θα πρέπει να θεωρείται εξασφαλισμένη.

Πηγή: digitallife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα