Ρεάλ με ανατροπή

Η Ρεάλ βρέθηκε να χάνει στην Μαδρίτη από το γκολ του Νεϊμάρ, αλλά νίκησε 3-1 την Μπαρτσελόνα με σκόρερς τους Κρ.Ρονάλντο, Πέπε και Μπενζεμά, έτσι πλησίασε στον βαθμό τους "μπλαουγκράνα" .

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μεγάλη νικήτρια του ισπανικού ντέρμπι, καθώς με ανατροπή επικράτησε με 3-1 της Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", την υποχρέωσε έτσι στην πρώτη της ήττα και την πλησίασε στον έναν βαθμό.

Ο Νεϊμάρ μόλις στο 4' άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς, ενώ Κριστιάνο Ρονάλντο (με πέναλτι
και έφτασε τα 16 τέρματα σε 9 ματς!), Πέπε και Μπενζεμά πέτυχαν τα γκολ της "βασίλισσας", τα πρώτα που δέχεται ο Κλαούντιο Μπράβο και η Μπαρτσελόνα φέτος στο πρωτάθλημα.

Ο Ζιράρ Πικέ χρησιμοποίησε το χέρι του στην περιοχή στο 34', ο διαιτητής έδωσε σωστά το πέναλτι και από τα 11 βήματα ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε στο 35', με το 16ο γκολ σε 9 αγωνιστικές(!), έτσι έχει σκοράρει 11 σερί ματς και βέβαια έγινε ο πρώτος φέτος που παραβίασε στο πρωτάθλημα την εστία της "Μπάρτσα".

Στο 5ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου η Μπαρτσελόνα είχε προηγηθεί, όμως στο 5ο του δευτέρου είχε ήδη βρεθεί πίσω στο σκορ, καθώς στο 50' η Ρεάλ ολοκλήρωσε την ανατροπή.
Ο Πορτογάλος στόπερ, Πέπε, ήταν αυτός που με εξαιρετική κεφαλιά στο 2ο δοκάρι "εκτέλεσε" τον Κλαούντιο Μπράβο, κάνοντας το 2-1, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τόνι Κρόος από δεξιά.

Ο Ίκερ Κασίγιας απέκρουσε σουτ του Ζερεμί Ματιέ στο 56' και στο 61' από λάθος γύρισμα του Αντρές Ινιέστα προήλθε το τρίτο γκολ της Ρεάλ, από φοβερή ομαδική προσπάθεια. Συγκεκριμένα, ο Ίσκο πήρε την μπάλα και τροφοδότησε τον Ρονάλντο, αυτός βρήκε δεξιά τον Χάμες Ροντρίγκες και ο Κολομβιανός έκανε την ασίστ στον Καρίμ Μπενζεμά, ο Γάλλος σούταρε στην κίνηση μέσα από την περιοχή και έγινε το 3-1 με ένα πανέμορφο τέρμα.

Οι συνθέσεις

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (89' Αρμπελόα), Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες, Ίσκο (84' Ιγιαραμέντι), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (87' Κεντίρα).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Ματιέ, Μπουσκέτς, Τσάβι (60' Ράκιτιτς), Ινιέστα (72' Σέρτζι Ρομπέρτο), Λουίς Σουάρες (69' Πέδρο), Νεϊμάρ, Μέσι.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ρουμπέν, Τσίμο Ναβάρο, Τρουχίλο, Μάουρο ντος Σάντος, Ντουμπαρμπιέ, Αζίζ (60' Μπιφουμά), Βέρθα (76' Κορόνα), Πάρτεϊ, Ουέλινγκτον Σίλβα, Έντγκαρ Μέντεθ (68' Σοριάνο), Χεμέντ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Ετσεΐτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Μίκελ Ρίκο, Ιτουράσπε, Μπενιάτ (53' Ιραόλα), Σουσαέτα (82' Μπουστίνθα), Μουνιαΐν (90' Σαν Χοσέ), Αντούριθ.
Keywords
Τυχαία Θέματα