Ραντεβού με τον Δήμαρχο

«Το κράτος αποδείχθηκε απροετοίμαστο για να αντιμετωπίσει το προσφυγικό», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, κατά το σημερινό ραδιοφωνικό ραντεβού του με τους ακροατές του Αθήνα 9.84, 11.00-12.00, εκφράζοντας την ανησυχία του για την αδράνεια που προκαλεί το προεκλογικό κλίμα στη δημόσια διοίκηση.

«Τα προβλήματα σε σχέση με το προσφυγικό και τις κοινοτικές χρηματοδοτήσεις μπορεί να καταστούν καταστροφικά. Δεν υπήρχαν ούτε κέντρα φιλοξενίας στα νησιά, ενώ έκλεισαν κι αυτά που υπήρχαν. Η πόλη

στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων δημιουργώντας και το κέντρο φιλοξενείας στον Βοτανικό», πρόσθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος τάχθηκε κατά των δημάρχων που λένε ότι δεν θα δεχθούν μετανάστες στην πόλη τους. «Σε ποιον πλανήτη ζούνε; Δεν μπορεί να είμαστε μαζί στη διεκδίκηση και χώρια στην ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι έχει αναλάβει πρωτοβουλία με τους δημάρχους Ρώμης και Παρισίων, προκειμένου να απευθυνθούν στον αρμόδιο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο για το προσφυγικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα