Ραγδαίες εξελίξεις στη δίκη

Νέα τροπή στο δικαστικό θρίλερ γύρω από τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον προ τετραετίας δίνει η εκδικαζόμενη στο Λος Άντζελες αγωγή της μητέρας και των τριών παιδιών του άλλοτε βασιλιά της ποπ εναντίον του ομίλου Άνσουτς, που διαχειρίζεται ένα τεράστιο δίκτυο νυκτερινών κέντρων και διοργάνωσης συναυλιών ανά τον κόσμο.

Οι ενάγοντες κατηγορούν την Άνσουτς ότι ήταν αυτή που προσέλαβε τον δρ. Κόνραντ Μάρεϊ, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για τη χορήγηση στον Μάικλ Τζάκσον θανατηφόρου δόσης αναισθητικού.

Υποστηρίζουν επίσης ότι η

εταιρεία ασκούσε αφότητη πίεση στον υπερχρεωμένο Τζάκσον, παρά την εμφανώς καταρρακωμένη ψυχική και σωματική του υγεία, για την υλοποίηση ενός προγράμματος 50 συναυλιών που θα απέφερε στην Άνσουτς τζίρο τουλάχιστον 450 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι και ενδέχεται να καταλήξει στην επιδίκαση μιας τεράστιας αποζημίωσης, ενώ ως μάρτυρες θα παρελάσουν γνωστά ονόματα του θεάματος όπως ο Πρινς, ο Σπάικ Λι, η Ντιάνα Ρος, ο Κουίνσι Τζόουνς και οι δύο πρώην σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον.

Το ενδιαφέρον είναι ως αστική διαδικασία, η δίκη που διεξάγεται θα είναι σε θέση να μελετήσει πειστήρια σχετικά με τον τρόπο ζωής και την υγεία του Μάικλ Τζάκσον τα οποία δεν μπορούσαν να γίνουν δεκτά στην ποινική δίκη του δόκτορα Μάρεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα