«Πυρά» από Τζάκρη και Κουκουλόπουλο

Σεδιορθωτική δήλωση προέβη κατόπιν πιέσεωναπό το ΠΑΣΟΚ, η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη,η οποία νωρίτερα ψήφισε "παρών" σετροπολογία του υπουργείου οικονομικώνγια την ΕΥΔΑΠ κάνοντας λόγο για ξεπούληματης χώρας. «Διαφωνώ-προσθέτει-με τους όρους με τους οποίουςπραγματοποιείται η συγκεκριμένηαποκρατικοποίηση και για αυτό το λόγοψήφισα παρούσα". Στελέχη του ΠΑΣΟΚείχαν διαρρεύσει νωρίτερα οτι τοπρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων έχειυπερψηφιστεί από την περίοδο

2009- 2010,όταν η κ. Τζάκρη ήταν υπουργός.

Βολέςαπό το βήμα της βουλής εξαπέλυσε νωρίτερακαι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τουΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος τόσο εναντίοντου Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησηςΤάκη Μπαλτάκου όσο και προς τον ΓιάννηΣτουρνάρα και την ηγεσία του ΥπουργείουΑνάπτυξης. Συγκεκριμένα αναφερόμενοςστο μήνυμα του κ. Μπαλτάκου περι εκλογώνακόμη και μέσα στον Αύγουστο, σε περίπτωσηκαταψήφισης νομοσχεδίου, έκανε λόγογια λεονταρισμούς από πρόσωπα των οποίωνο θεσμικός ρόλος υπαγορεύει αυτοπεριορισμό.

Σεσχέση με τις πληροφορίες που θέλουν νααίρεται το πάγωμα των πλειστηριασμώνξεκαθάρισε προς τους -όπως τους χαρακτήρισεξεκούραστες τεχνοκράτες- οτι δεν θαγίνουν δεκτοί πλειστηριασμοί πρώτηςκατοικίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα