«Πυρά» από την αντιπολίτευση

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό προσωπικά εξαπολύουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, υποδεικνύοντας ως λύση την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

«Η μόνη λύση εδώ που φτάσαμε είναι οι πρόωρες εκλογές», δήλωσε στον Α984 ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συμμετοχής του κόμματος σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας.


Επίθεση στον Πρωθυπουργό, με αφορμή τις δηλώσεις Μέρκελ και Σαρκοζί από τις Κάννες για το δημοψήφισμα, εξαπέλυσε ο ΛΑΟΣ. «Δεν μένει παρά να έρθουν οι Μέρκελ και Σαρκοζί και να ψηφίσουν αυτοί στη θέση του ελληνικού λαού. Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να ντρέπεται που επέτρεψε στους ενεχυροδανειστές μας να μας προσβάλουν με τον πλέον εκβιαστικό τρόπο», τονίζει ο ΛΑΟΣ.

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΔημήτρης Παπαδημούλης. «Το δημοψήφισμα-παρωδία που επέβαλαν χθες οι κ. Μέρκελ και Σαρκοζί  στον Γιώργο Παπανδρέου και αυτός έσπευσε να αποδεχθεί αδειάζοντας τους υπουργούς της κυβέρνησης όπως τον κ. Καστανίδη και τον κ. Βενιζέλο, που μίλαγαν για δημοψήφισμα τον Ιανουάριο για τη δανειακή σύμβαση, με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν θα γίνει το δημοψήφισμα», δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
 
«Η πλέον καθαρή λύση αυτή την ώρα για να μην μετατρέψουμε την κρίση πολιτικής σε κρίση Δημοκρατίας είναι η άμεση προσφυγή σε εκλογές. Ο κ. Παπανδρέου οφείλει να αναιρέσει την απόφαση για δημοψήφισμα» δήλωσε στο Μέγκα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

«Πρέπει να υπάρξει κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας. Να βάλουμε το συμφερον της χώρας πάνω από οποιοδήποτε προσωπικό και κομματικό συμφέρον» δήλωσε προσερχόμενη στη Βουλή η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.
Keywords
Τυχαία Θέματα