Ψάχνει προπονητή ο ΠΑΟΚ

Στο ψάξιμο για προπονητή βρίσκονται στον ΠΑΟΚ με πρώτο στη λίστα τον Ιβάν Γιοβάνιβτς, από την Κύπρο, ακούγεται και το όνομα του Ζόρζε Κόστα, ενώ υπάρχει και το ακραίο σενάριο με τον Φερνάντο Σάντος.

Τον τρόπο με τον οποίο θα απομακρυνθεί ο Γιώργος Δώνης από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ψάχνουν τις τελευταίες ώρες οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Ο Έλληνας προπονητής

δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, κάτι που αναγκάζει τις δύο πλευρές να βρουν τη «χρυσή τομή» στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Ο 44χρονος τεχνικός δεν δείχνει τη διάθεση να παραιτηθεί και όλα δείχνουν ότι η λύση θα δοθεί εντός της ημέρας.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Δώνη, τα ονόματα δίνουν και παίρνουν. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν μέσα στον Μάρτιο με τον Πορτογάλο προπονητή της ΑΕ Λεμεσού, Ζόρζε Κόστα. Ο συγκεκριμένος τεχνικός είχε απασχολήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» και το καλοκαίρι του 2010, όταν είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας ο Φερνάντο Σάντος.

Όμως ο 42χρονος προπονητής έχει να παίξει τελικό Κυπέλλου στις 22 Μαΐου και αυτή θα είναι και η μοναδική πιθανότητα για την συγκεκριμένη ομάδα να κατακτήσει ευρωπαϊκή θέση.

Υπήρξε κουβέντα και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που και φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ.
Ωστόσο, επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη αποτελεί ο Φερνάντο Σάντος.
Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στην Εθνική Ελλάδας και προς το παρόν δύσκολα μπορεί να υπάρξει κάποια εξέλιξη από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα