Πρώτος στο «Πέτρος Οικονομάκης» ο ΠΑΟ

Την πρώτη θέση στο τουρνουά, «Πέτρος Οικονομάκης», πήρε ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του επί του Πανιωνίου με 70-55.

Οι «πράσινοι» έκαναν την καλύτερη εμφάνισή τους, μετά τις δύο πρώτες αναμετρήσεις με Λουκίλ Ακατνέμικ και Ρέθυμνο και με την τρίτη διαδοχική τους επιτυχία πήραν την πρώτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε η κρητική ομάδα. Παράλληλα, έδειξαν ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιώνονται σε όλους τους τομείς, δύο 24ωρα πριν την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν με το Ρέθυμνο στα προημιτελικά

του Κυπέλλου (Τρίτη 8/10).

Μετά την πρώτη περίοδο, η λήξη της οποίας βρήκε τους «κυανέρυθρους» στο +3 (16-13), οι «πράσινοι» ανέβασαν...στροφές κι επέβαλλαν το ρυθμό τους. Στο 18' ξέφυγαν με 30-23, ενώ προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 35-24.

Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από το επεισόδιο ανάμεσα σε Διαμαντίδη και Μπατή. Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τους διαιτητές στο τέλος του πρώτου μέρους.

Η απουσία του αρχηγού δεν επηρέασε το «τριφύλλι».Με ηγέτη τον Κάρι, που επανήλθε μετά τον τραυματισμό του στον αυχένα, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη άνοιξε περισσότερο τη διαφορά (41-24), ενώ λίγο αργότερα έφτασε και στο +18 (48-30 και 50-32). Το τέλος της περιόδου βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με τη μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι (56-37).

Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου ο Γιάνκοβιτς έσπασε το δόντι του με αποτέλεσμα να βγει από το παρκέ.

Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ήταν ο Ραμέλ Κάρι με 14 πόντους, ενώ με 13 τελείωσε το ματς ο Παππάς. Ο Λάνγκφορντ με 14 πόντους ήταν αυτός που ξεχώρισε από τον Πανιώνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα