Πρώτοι στον κόσμο Τζόκοβιτς και Γουίλιαμς

Αμετακίνητος παρέμεινε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, όπως αυτή ανακοινώθηκε σήμερα από την ATP.Ο Ράφα Ναδάλ ακολουθεί τον Σέρβο σταρ, παρά την απουσία του Ισπανού από τα διεθνή τουρνουά εσχάτως, ενώ τρίτος είναι ο Ρότζερ Φέντερερ και τέταρτος ο συμπατριώτης του Ελβετού, Στάνισλας Βαβρίνκα.

Ο Μάρκος Παγδατής, από την πλευρά του, κέρδισε μία θέση συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα ανεβαίνοντας στο νούμερο 107, με συγκομιδή

547 βαθμών.

Την πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τον Βαβρίνκα, συμπληρώνουν κατά σειρά οι, Νταβίντ Φερέρ (Ισπανία), Τόμας Μπέρντιχ (Τσεχία), Κέι Νισικόρι (Ιαπωνία), Μίλος Ράονιτς (Καναδάς), Μάριν Τσίλιτς (Κροατία) και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Βουλγαρία).

Στις Γυναίκες, η Αμερικανίδα Σερένα Γουίλιαμς διατηρείται σταθερά και άνετα στην κορυφή, ενώ ως προς την ελληνική παρουσία η Μαρία Σάκκαρη προωθήθηκε 11 θέσεις (νούμερο 284).

Ακόμη, η Λένα Δανιηλίδου βρέθηκε από την 399η στην 401η θέση, ενώ η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ανέβηκε από από την 405η στην 403η θέση.

Την Γουίλιαμς στην πρώτη δεκάδα ακολουθούν κατά σειρά οι: Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία), Πέτρα Κβίτοβα (Τσεχία), Μαρία Σαράποβα (Ρωσία) , Να Λι (Κίνα-αποσύρθηκε), Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα (Πολωνία), Γιουτζέιν Μπουσάρ (Καναδάς), Καρολίν Βοζνιάκι (Δανία), Άνα Ιβάνοβιτς (Σερβία) και Αντζελίκ Κέρμπερ (Γερμανία).

Keywords
Τυχαία Θέματα