Πρώτη νίκη για τη Νίκη

Η Νίκη Βόλου πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 1-0 του Πανθρακικού στο Πανθεσσαλικό. Οι γηπεδούχοι με σωστή τακτική έβαλαν γκολ και δεν απειλήθηκαν από τους φιλοξενούμενους.

Νέο ξεκίνημα για τη Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού με 1-0. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο των νικητών και μετά από πέντε ήττες η Νίκη Βόλου, πήρε τους πρώτους της βαθμούς
στο πρωτάθλημα.

Η Νίκη βελτίωσε την εικόνα της σε σύγκριση με τις εμφανίσεις της τις προηγούμενες αγωνιστικές και οι τρεις βαθμοί αποτελούν το καλύτερο "γιατρικό" για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλύτεροι αλλά χάρις στο γκολ του Ροζέριο Μάρτινς και την σωστή αμυντική τακτική του Παναγιώτη Τζαναβάρα, νίκησαν δίκαια στο ματς.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Πανθεσσαλικό Στάδιο"

Διαιτητής: Καμπαξής (Εύβοιας)

Βοηθοί: Καμπούρης (Εύβοιας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Καρασαλίδης, Ίβενς, Λάουκς(55' Μαχλελής), Μουζακίτης(73' Αργύρης), Κοτσαρίδης(62' Κυζιρίδης), Σταμπολζίεφ, Ροτζέριο, Τζιώρας

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Εμπό, Σερφά, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ποτουρίδης(46' Ντινγκινί), Ιγκόρ, Γκιγέρμο, Ζδράβος(75' Κάσες), Χρήστου, Χασομέρης(46' Τζάνης)

Γκολ: 23' Μάρτινς

Κάρτες: Μάρτινς, Σταμπολζίεφ / Τζάνης, Σερφά
Keywords
Τυχαία Θέματα