Παραδόθηκε και άλλος κατηγορούμενος

Ο ένας μετά τον άλλο οι καταζητούμενοι για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, πέφτουν στα χέρια της αστυνομίας. Από τα 31 εντάλματα σύλληψης που είχε εκδώσει η Εισαγγελία, έχουν εκτελεστεί τα 30, μετά και τη σύλληψη σήμερα 36χρονου από την αντιτρομοκρατική. Ο 36χρονος φέρεται να έχει δεχθεί μήνυμα λίγο πριν τη δολοφονία, και συμμετείχε στο τάγμα εφόδου, ενώ υπάρχουν και τηλεφωνικές κλήσεις πριν και μετά το τραγικό γεγονός,

με τον πυρηνάρχη της Νίκαιας. Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 32χρονος Ιωάννης Καζαντζόγλου, συνοδηγός του Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα.

Εν αναμονή νέου κύματος διώξεων για βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς στο έγγραφό τους, με το οποίο ζητούν την άρση της ασυλίας άλλων τριών βουλευτών, αναφέρεται ότι σκοπός της οργάνωσης ήταν εξαρχής και παραμένει η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Την ίδια ώρα, ο αρχηγός της οργάνωσης συνεχίζει να προκαλεί. «Ας το πάρουν απόφαση. Δεν θα τελειώσουν με τη Χρυσή Αυγή. Έχει πλέον ριζώσει σε πόλεις και χωριά», λέει σε επιστολή του μέσα από τον Κορυδαλλό ο Νίκος Μιχαλολιάκος, προσθέτοντας «μας φοβούνται γιατί οι ιδέες είναι πιο δυνατές ακόμα και από μεραρχίες τεθωρακισμένες».

«Είναι όνειδος για το πολιτικό σύστημα και ντροπή για τη χώρα η Χρυσή Αυγή. Οι εταίροι είχαν εκφράσει τους φόβους τους αλλά δεν χρειάζεται να μας δίνουν μαθήματα» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα