Πρωταθλήτρια η Αθλέτικο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας για 10η φορά στην ιστορία της, καθώς πήρε ισοπαλία με 1-1 από την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου". Το "χρυσό" γκολ ο Γκοντίν, είχε ανοίξει το σκορ ο Αλέξις με γκολάρα, ακυρώθηκε κακώς τέρμα του Μέσι.

Στην ισπανικό θρόνο επέστρεψε μετά από 18 χρόνια η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς πήρε ισοπαλία με 1-1 από την Μπαρτσελόνα μέσα στο "Καμπ Νόου" και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για 10η φορά στην ιστορία και πρώτη μετά το νταμπλ του 1996.

Η ομάδα της
Βαρκελώνης δεν κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα, ενώ ο... τελικός του πρωταθλήματος τα είχε όλα )εκτός από αποβολές), φοβερά γκολ, δοκάρια, κακώς ακυρωθέν γκολ (του Μέσι) και τραυματισμούς που καθιστούν αμφίβολη την συμμετοχή των Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν στον τελικό του Champions League.

Η ομάδα της Μαδρίτης από τα πρώτα λεπτά έπαιζε χωρίς τους Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες και είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους στον τελικό του Champions League με την Ρεάλ σε μία εβδομάδα. Ο Ντιέγκο Κόστα μάλιστα έκλαιγε στον πάγκο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Φάμπρεγκας, Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες, Πέδρο, Μέσι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι, Κόκε, Αρντά Τουράν (23' Ραούλ Γκαρθία), Ντιέγκο Κόστα (16' Αντριάν Λόπεθ), Βίγια.
Keywords
Τυχαία Θέματα