Πρωταθλητής ο ΟΣΦΠ

Ο Ολυμπιακός είναι και μαθηματικά Πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό με 2-1, για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Από την στιγμή που οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, η διαφοράτου Ολυμπιακού

από τον δεύτερο της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ είναι στους δέκα βαθμούς.

Διαφορά, η οποία δεν μπορεί να «καλυφθεί» στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19.30 στο Στάδιο Καραϊσκάκης τον Λεβαδειακό. Αυτό είναι το 42ο πρωτάθλημα στην ιστορία των ερυθρολεύκων.

Στην Κομοτηνή , ο Πανθρακικός με την νίκη του αυτή , έστασε τους 37 βαθμούς και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Θρακιώτες προηγήθηκαν με τον Ιγκόρ (45+1') χάρη στο ολέθριο λάθος τουΣτιλ, οι πράσινοι έφεραν προσωρινά το παιχνίδι στα ίσα -με τον Σίλντενφελντ- ωστόσο η άδικη αποβολή του Μπούρμπου στο 60' άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες κι εν τέλει ο Τζανής στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ, χαρίζοντας σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Ρομέου, Κάσες, Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ίγκορ, Ντιγκινί, Μελίσσης, Ηλιάδης (70’ Τζάνης), Ποτουρίδης (78’ Ροτζέριο)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κλωναρίδης (64’ Πέτριτς), Μπεργκ (64’ Πράνιτς), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (82’ Κουτρουμπής), Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούι, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος

Keywords
Τυχαία Θέματα