Πρώτα πληρώνεις και μετά παίζεις...

Σε τροποποίηση των ειδικών προκηρύξεων όλων των εθνικών κατηγοριών προχώρησε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα (09/10) η ΕΟΚ, η αμοιβή των κριτών και του κομισάριου θα βαραίνει τη γηπεδούχο ομάδα, η οποία θα πρέπει να καταβάλλει την αμοιβή τους πριν από την έναρξη του αγώνα. Σε περίπτωση που δεν θα γίνεται αυτό η αναμέτρηση όχι απλώς δεν θα διεξάγεται, αλλά και θα κατοχυρώνεται με 20-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η τροποποίηση των ειδικών προκηρύξεων όλων των εθνικών κατηγοριών: «Ενημερώνουμε

ότι, σύμφωνα με το άρθρο 12, παρ. Δ των Ειδικών Προκηρύξεων των Εθνικών Πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2012 - 2013, η αμοιβή των κριτών και του κομισάριου βαρύνουν τα γηπεδούχα σωματεία. Η αμοιβή αυτή καταβάλλεται υποχρεωτικά από το γηπεδούχο σωματείο πριν από την έναρξη του αγώνα. Σε περίπτωση μη καταβολής της ο αγώνας δεν θα διεξάγεται και θα κατακυρώνεται υπέρ του φιλοξενούμενου σωματείου με σκορ 20-0. Η ανωτέρα διαδικασία θα γίνεται με ευθύνη του κομισάριου».Σε τροποποίηση των ειδικών προκηρύξεων όλων των εθνικών κατηγοριών προχώρησε η Ελληνική ΕΟΚ, σύμφωνα με την οποία πρώτα θα πληρώνουν τα΄έξοδα του αγώνα οι ομάδες και μετά θα παίζουν.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, η αμοιβή των κριτών και του κομισάριου θα βαραίνει τη γηπεδούχο ομάδα, η οποία θα πρέπει να καταβάλλει την αμοιβή τους πριν από την έναρξη του αγώνα. Σε περίπτωση που δεν θα γίνεται αυτό η αναμέτρηση όχι απλώς δεν θα διεξάγεται, αλλά και θα κατοχυρώνεται με 20-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η τροποποίηση των ειδικών προκηρύξεων όλων των εθνικών κατηγοριών: «Ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 12, παρ. Δ των Ειδικών Προκηρύξεων των Εθνικών Πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2012 - 2013, η αμοιβή των κριτών και του κομισάριου βαρύνουν τα γηπεδούχα σωματεία.

Η αμοιβή αυτή καταβάλλεται υποχρεωτικά από το γηπεδούχο σωματείο πριν από την έναρξη του αγώνα. Σε περίπτωση μη καταβολής της ο αγώνας δεν θα διεξάγεται και θα κατακυρώνεται υπέρ του φιλοξενούμενου σωματείου με σκορ 20-0. Η ανωτέρα διαδικασία θα γίνεται με ευθύνη του κομισάριου».

Keywords
Τυχαία Θέματα