Πρόστιμο Μαρινάκη στους παίκτες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σήμερα είδαν το άλλο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τους επέβαλλε πρόστιμο 500.000 ευρώ για τις εμφανίσεις με ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και Ντνίπρο στην Ουκρανία!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε το «παρών» σήμερα στο προπονητήριο του Ρέντη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε αυστηρότατο ύφος!

Τους εξέφρασε την εντονότατη ενόχλησή του για τις εμφανίσεις τους σε δύο παιχνίδια... Αυτό με την ΑΕΚ

για το Κύπελλο στο Καραϊσκάκη και εκείνο με την Ντνίπρο στο Κίεβο για το Europa League γνωστοποιώντας τους ότι τους επιβάλλει πρόστιμο 500.000 ευρώ για την αγωνιστική τους εικόνα σε αυτά...

«Με την ΑΕΚ ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και εσείς μας πικράνατε. Και στο παιχνίδι στο Κίεβο ουσιαστικά με την απόδοση σας ανακόψατε την ευρωπαϊκή μας πορεία που είναι πολύ σημαντική για τον Σύλλογο.

Γι' αυτά τα δύο παιχνίδια λοιπόν επιβάλλεται συνολικό πρόστιμο της τάξης των 500.000 ευρώ», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος -στη συνέχεια- φρόντισε να τους επισημάνει το «ποιοι» είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν...

«Θα πάρετε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Τίποτα άλλο δεν περνάει από το μυαλό μου. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και πράξτε ανάλογα. Μπορείτε», είπε -αρχικά- και συνέχισε:

«Τέρμα τα λόγια, τώρα μόνο πράξεις. Έχουμε χρέος να γιορτάσουμε όπως πρέπει τα 90 χρόνια του συλλόγου. Όσο λιγότερά λέτε τόσο καλύτερο είναι.

Δηλώσεις να κάνετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο όχι στα μικρόφωνα, στα σάιτ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείξτε σεβασμό στα εκατομμύρια Έλληνες που λατρεύουν αυτή την ομάδα και την φανέλα που φοράτε. Και το ξαναλέω. Πάρτε το Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Μόνο αυτό να έχετε στο μυαλό σας», κατέληξε!


Keywords
Τυχαία Θέματα