«Πρόσκληση σε διάλογο η Κεντροαριστερά»

Η Κεντροαριστερά είναι μία πρόσκληση διαλόγου για την ανασυγκρότηση του χώρου της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, όχι μία πρόταση διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κινήματος. Κανείς δεν αμφισβήτησε -είπε- τα σύμβολα, το όνομα και την υπόσταση του ΠΑΣΟΚ.

Την
ίδια ώρα, υπεραμύνθηκε της επιλογής συνεργασίας με τη ΝΔ, ενώ εξαπέλυσε εκ νέου δριμιά κριτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί τον "εκτσογλανισμό" της κοινωνίας, τον εκχυδαϊσμό και εκφασισμό του δημόσιου βίου.... Αν το ΠΑΣΟΚ είναι το παλιό και το νέο, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο λαϊκισμός, τότε αλλοίμονο στη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

«Το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να πέσει στα βράχια αν δεν αλλάξουμε πορεία . Η ισχυρή παράταξη προϋποθέτει μια ισχυρή χώρα», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραίτης μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κινήματος.

«Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει η δημοκρατική παράταξη εχει τεράστια απόσταση από τα success stories του Αντωνη Σαμαρά και την καταστροφολογία του Αλέξη Τσίπρα», τόνισε στη δική του τοποθέτηση ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα