Προπαρασκευαστική συνάντηση με τον Μοσκοβισί

Προπαρασκευαστική κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Eurogroup και τον επίτροπο Μοσκοβισί έχει σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ενόψει της συνεδρίασης των υπουργών της ευρωζώνης σε λίγη ώρα στις Βρυξέλλες. Θα υποστηρίξουμε περαιτέρω την Ελλάδα εάν συνεχίσουν το μονοπάτι των μεταρρυθμίσεων, αλλά χάνουμε πολύ χρόνο ανέφερε προσερχόμενος ο επικεφαλής του Eurogroup
ενώ χθες από το Άμστερνταμ επισήμανε οτι το σχέδιο των μεταρρυθμίσεων το οποίο προτάθηκε από την Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα «απέχει πολύ από το να είναι ολοκληρωμένο».

Οι Έλληνες πρέπει να υλοποιήσουν αυτά για τα οποία έχουν δεσμευθεί και δεν μπορούν να προχωρήσουν σε μονομερείς αλλαγές τόνισε προσερχόμενος ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, Γιουργκ Βάισμπέργκερ τόνισε ότι δεν αναμένονται αποφάσεις, αλλά επισήμανε ότι ισχύουν οι αποφάσεις του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου και οι δεσμεύσεις για την Ελλάδα που απορρέουν από αυτές.

Την ίδια ώρα, διαψεύδει κατηγορηματικά το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, τη δήλωση που φέρεται να έκανε, σύμφωνα με τον Guardian, ο Ιρλανδός υπουργός Οικονομικών, Μάικλ Νούναν, πως επικεφαλής των διαπραγματεύσεων από την ελληνική πλευρά θα είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, αντί του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα