Προφυλακίστηκε ο Χρήστος Παππάς

Μετά τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, προφυλακιστέος κρίθηκε -με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων- και ο υπαρχηγός της ΧΑ, Χρήστος Παππάς, μετά την επτάωρη απολογία του στον ανακριτή. Ο Χρήστος Παππάς ήταν ο τελευταίος από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που απολογήθηκε. Πριν από λίγο, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής

οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απολογία του κινήθηκε στο μοτίβο του ισχυρισμού περί πολιτικής δίωξης και της άρνησης των κατηγοριών. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν με βάση το πόρισμα του αντιεισαγγελέα τουΑρείου Πάγου αφορούν στην ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωναμε πληροφορίες αυτό που επιβάρυνε τηναπόφαση των δικαστικών αρχών για τηνπροφυλάκιση του Χρήστου Παπά είναι ότιδεν παραδόθηκε αμέσως στις αστυνομικέςαρχές και γι αυτό κρίθηκε ύποπτος φυγής.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, στην Ανατολή Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ναζιστικό «μουσείο» από σημαίες με σβάστικα, φωτογραφίες του Χίτλερ και του Μουσολίνι, όπλα, ναζιστικά κράνη κ.ά.

πηγή: capital.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα