Προχωρούν για ανανεώσεις στον Ολυμπιακό

Σε πρώτο πλάνο μπαίνουν οι ανανεώσεις με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους στον Ολυμπιακό. Ο σίγουρος Τζιμπούρ και... οι άλλοι.

Μόνο τα τυπικά απομένουν όπως όλα δείχνουν για να επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας του Αλγερινού στράικερ με τους Πειραιώτες. Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη και το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει αναμένεται να έχει ισχύ ως το 2015.

Στην κορυφή της ατζέντας βρίσκεται και

ο Χοσέ Χολέμπας, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Από την στιγμή λοιπόν που ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί ο παίκτης και μάλιστα χωρίς κάποιο αντάλλαγμα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν... κορυφώσει τις προσπάθειες τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση και όπως όλα δείχνουν η διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές, έχει καλυφθεί και η συμφωνία βρίσκεται προ των πυλών.

Εκπεφρασμένη φαίνεται πως είναι και η επιθυμία για την ανανέωση τη συνεργασίας με τον Ρόι Κάρολ για έναν ακόμα χρόνο, κάτι άλλωστε που και ο ίδιος ο παίκτης έχει τονίσει ότι θέλει.

Πιο δύσκολη πάντως είναι η περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη, αφού ο αρχηγός του Ολυμπιακού περιμένει κάτι... καλό από την Ιταλία. Τα δημοσιεύματα εξάλλου για το ενδιαφέρον ομάδων του Καμπιονάτο συνεχώς αυξάνονται, την στιγμή που για να πει το «ναι» στην πρόταση που του έχει γίνει από πλευράς πρωταθλητών, προσδοκά πιθανότατα ένα... υψηλότερο νούμερο στο συμβόλαιό του.

Πάντα στην λίστα βέβαια βρίσκονται και οι Μήτρογλου, Μανιάτης. Όσον αφορά τον πρώτο μπορεί το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον έχουν βάλει στο στόχαστρο συλλόγων του εξωτερικού και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να εξελιχθεί σε μία νέα περίπτωση Τοροσίδη. Σχετικά με τον Μανιάτη έχει συμβόλαιο που επίσης λήγει το μεθεπόμενο καλοκαίρι, αλλά αποτελεί μία από τις πλέον βασικές μονάδες της ομάδας του Λιμανιού και στον Ολυμπιακό θέλουν να «δέσουν» όλα τα βασικά στελέχη τους και για τα επόμενα χρόνια.

Να σημειωθεί από εκεί και πέρα βέβαια ότι εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μετά τα δύο παιχνίδια με Σάλκε και ΠΑΟΚ. Πρόκειται άλλωστε για δύο ματς εξαιρετικά κρίσιμα ματς, αφού με το πρώτο θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των Πειραιωτών στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ όσον αφορά τους Θεσσαλονικείς, αυτή την στιγμή φαντάζουν ως το μοναδικό εμπόδιο για τον τίτλο και το +5 δεν δίνει ακόμα την απαραίτητη ασφάλεια.

Πηγή:Gazzetta

Keywords
Τυχαία Θέματα