Πριμ... μαμούθ και Μίτσελ!

"Χρυσάφι" δίνει στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος τους υποσχέθηκε πριμ ύψους 2 εκατ. ευρώ για νίκες στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και πρόκριση επί της Γιουνάιτεντ.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου βρέθηκε στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων μετά τον θρίαμβο της Τρίτης και ανέφερε

στους παίκτες πως: «Δεν με ενδιαφέρει τι σας είπε ο κύριος Βρέντζος, ξεχάστε ό,τι σας είπε, θα πάρετε το διπλό πριμ αν νικήσουμε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και πάρουμε την πρόκριση», όπως αναφέρει ο «Γαύρος»!

Για την ιστορία, το πριμ στο οποίο είχε αναφερθεί ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, έφτανε στο 1 εκατ. ευρώ και εφόσον κάνουν πράξη την επιθυμία του προέδρου του Ολυμπιακού, θα μοιραστούν το εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα ποσό των 2 εκατ. ευρώ!

Ο Μίτσελ θέλει να μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακού, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Β. Μαρινάκη για την ενεργοποίηση της οψιόν για τη νέα σεζόν και απομένουν πλέον οι ανακοινώσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει επέκταση του συμβολαίου του και για περισσότερο διάστημα, καθώς πληροφορίες θέλουν να έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό για νέο διετές συμβόλαιο με μεγαλύτερες αποδοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα