Ζήτησε αλλαγή νοοτροπίας

«Δεν φτάνει ένας νόμος. Πρέπει να αλλάξουν νοοτροπίες στην ΕΡΤ. Ακόμη και αν καταψηφίσετε σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι σε αυτή την προσπάθεια», δήλωσε ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τη νέα ΕΡΤ. Ο κ. Καψής δήλωσε περήφανος που η κυβέρνηση
εισάγει το παρόν νομοσχέδιο και απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα που έθεσε θέμα ηθικής τάξης για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση, λόγω της επαγγελματικής του πορείας στον ιδιωτικό χώρο, υπογράμμισε ότι μετέχει στην κυβέρνηση «όχι για να εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα, αλλά για τη νέα ΕΡΤ που δεν θα είναι φέουδο καμίας κυβέρνησης».

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για άνευ προηγουμένου εκτροπή που δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε οι συνταγματάρχες του '67 για να λάβει την απάντηση από τον υπουργό επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη ότι η κυβέρνηση είναι δημοκρατικά εκλεγμένη.

Η ψήφιση του νομοσχεδίου αναμένεται αργά το βράδυ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα