Κόντρα για τις καταλήψεις

Στα ύψη η αντιπαράθεση μεταξύ των κυβερνητικών κομμάτων και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επέμβαση της αστυνομίας στην Βίλα Αμαλία και σε κτήριο της Πατησίων 61 και τη σύλληψη συνολικά 100 ατόμων. «Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει και συμμετέχει είτε με στελέχη της νεολαίας του, είτε με συγγενικά πρόσωπα βουλευτών του, σε παράνομες πράξεις πολιτικών του συντρόφων, τονίζει σε ανακοίνωση του

το γραφείο τύπου της ΝΔ. Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ. «Μετά το Σίμο Γκέμπελς Κεδίκογλου ήρθε η σειρά της ακροδεξιάς δράκας της ΝΔ του κ. Σαμαρά να κλιμακώσει το ρεσιτάλ εμφυλιοπολεμικής χυδαιολογίας και ασφαλίτικης προπαγάνδας ψεμάτων και διαρροών».

Οδυνηρή έκπληξη συνιστά για τη ΔΗΜΑΡ το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με μια μόνο φράση αποδοκιμάζει, αλλά δεν καταδικάζει την κατάληψη των γραφείων του κόμματος, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Αναφερόμενος στην κατάληψη της βίλας Αμαλία, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τόνισε ότι δεν τον αφορά το αστυνομικό σκέλος, και προανήγγειλε ότι η βίλα Αμαλία θα επαναλειτουργήσει ως σχολείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα