Πολιτική αβεβαιότητα για την εκλογή ΠτΔ

Συνεχίζεται η πολιτική αβεβαιότητα στο δρόμο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία εξακολουθεί να προκαλεί αναταράξεις στις αγορές, παρότι το ΔΝΤ έστελνε καθησυχαστικά μηνύματα για την επιστροφή του τον Ιανουάριο στην Αθήνα και μετεξέλιξη του προγράμματός του σε προληπτική γραμμή χρηματοδότησης.

«Με αυτά που μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι βέβαιο ότι πάμε σε καταστροφή»,

αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Σοφία Βούλτεψη. Απέρριψε κάθε ενδεχόμενο προσωρινής συνεννόησης με την Κουμουνδούρου στο μοντέλο της κυβέρνησης Παπαδήμου, αναφέροντας πως όριο της Δημοκρατίας είναι ο εκβιασμός

«Απαράδεκτη η «θεωρία» ότι μια χώρα δεν μπορεί να δρα μονομερώς, λέει την ίδια ώρα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και τόνισε πως μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα «ακυρώσει» τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους.
Εναλλακτικά πλάνα πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και σχέδιο επιστροφής στην δραχμή, αν μας μπει το μαχαίρι στο λαιμό, δήλωσε ο οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας,στα Παραπολιτικά fm.

Δεν ψηφίζω στην εκλογή προέδρου, τόνισε στον Αθήνα 984 ο Γιάννης Δημαράς. Κατά της εκλογής Προέδρου τάχθηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την άποψη ότι η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει.

“Να πάψει να τρομοκρατεί το λαό ο Σαμαράς. Αν μέσα σε 4 μήνες η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει το ζήτημα της διαγραφής του χρέους θα υπάρχει θέμα ,. Αλλά εγώ πιστευω ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές από τις πρώτες εβδομάδες,, δήλωσε ο Βουλευτής του κόμματος Αλέξης Μητρόπουλος στην τρόικα του ΑΘΗΝΑ 984.

Keywords
Τυχαία Θέματα