Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Συνεχίζουν έως την Τρίτη, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Όπως αποφάσισαν στη συνεδρίαση τους, την Πέμπτη θα συμμετάσχουν στην παναττική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ, στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ το μεσημέρι εργαζόμενοι της δημοτικής αστυνομίας και σχολικοί φύλακες θα συγκεντρωθούν έξω από το Δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά, όπου θα πραγματοποιείται

το δημοτικό συμβούλιο.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11.30πμ μέχρι τη λήξη της βάρδιας, με συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή.

Το Σαββατοκύριακο θα απέχουν όλοι οι εργαζόμενοι από τα καθήκοντα τους.

Τη Δευτέρα στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιήσουν συναυλία στο Σύνταγμα και διανυκτέρευση μαζί με τις οικογένειες τους έξω από τη Βουλή. Την Τρίτη θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος σε ερώτηση αν οι αποφάσεις περιλαμβάνουν και την αποχή από την αποκομιδή των απορριμμάτων διευκρίνισε ότι ο κάθε σύλλογος σε τοπικό επίπεδο θα εκτιμά τι θα αποφασίζει.

Εν τω μεταξύ, σε αδιέξοδο κατέληξε η συνάντηση της ΟΛΜΕ με τον υπουργό Παιδείας, όπως φαίνεται και από την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας που προαναγγέλλει κινητοποιήσεις τις επόμενες μέρες, κάνοντας λόγο για «ξαφνικό θάνατο» 2.500 καθηγητών από 52 ειδικότητες.

Αύριο η ΟΛΜΕ που διαμαρτύρεται για την κινητικότητα καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα