Πληροφορίες για παραίτηση Θεοχάρη

Σε εξέλιξη συνάντηση Στουρνάρα - Θεοχάρη, ο οποίος εντός της ημέρας υποβάλει, σύμφωνα με πληροφορίες, την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα δημοσίων εσόδων. Το τελευταίο διάστημα υπήρξε από την κυβέρνηση έντονη αμφισβήτηση και κριτική προς το πρόσωπό του για χειρισμούς που επηρέασαν σε επικοινωνιακό επίπεδο το εκλογικό σώμα. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να ανακοινωθεί η παραίτηση με τον ανασχηματισμό. Αυτός μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα με το πρόσωπο που

θα αναλάβει το υπουργείο οικονομικών να παραμένει η κρίσιμη εκκρεμότητα.

Ο κ. Θεοχάρης ως γγ 5ετούς θητείας δεν μπορούσε να απομακρυνθεί παρά μόνο εάν παραιτούταν. Το τελευταίο διάστημα σε κεντρικό κυβερνητικό επίπεδο εκδηλώθηκε έντονη αμφισβήτηση και κριτική προς το πρόσωπο του για χειρισμούς που επηρέασαν το εκλογικό σώμα.

Συνεργάτες τόνιζαν ότι δέχεται κριτική που δεν αντιστοιχεί στο έργο του και πως χωρίς την απαραίτητη πολιτική στήριξη δεν είναι εφικτή η υλοποίηση των κρίσιμων μεταρρυθμίσεων στη φορολογική διοίκηση. Πληροφορίες έφεραν, νωρίτερα, την τρόικα να εμφανίζεται αντίθετη στο ενδεχόμενο απομάκρυνσης Θεοχάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα