Πλατινί: «Φτάνει πια...»

Ο Μισέλ Πλατινί, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, τόνισε πως η επιλογή του Πρίγκιπα Άλι στις αυριανές εκλογές της FIFA είναι μονόδρομος, έπειτα από τα συνεχόμενα σκάνδαλα.

«Είμαι ο πρώτος ο οποίος έχω αηδιάσει με αυτά που συμβαίνουν. Σήμερα είχαμε μια συνάντηση ανάμεσα στις 54 Ομοσπονδίες της UEFA, ώστε να προετοιμαστούμε για το συμβούλιο της FIFA.

Αύριο,

όπου είναι οι εκλογές, μία μεγάλη ομάδα Ομοσπονδιών προτίθεται να ψηφίσει τον Πρίγκιπα Άλι. Προσπαθώ να πείσω επίσης και όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμη, να κάνουν το ίδιο.

Ο Σεπ Μπλάτερ μου ζήτησε τον λόγο για την σκληρή ανακοίνωση που βγάλαμε. Του ζήτησα να μιλήσουμε σαν άντρας προς άντρα, πρόσωπο με πρόσωπο. Αρνήθηκε, ήθελε μπροστά σε όλους. Του ζήτησα να αποχωρήσει, καθώς δίνουν μία άθλια εικόνα προς τα έξω.


Σας ζητώ λοιπόν δημόσια να στηρίξετε όλοι σας τον Πρίγκιπα Άλι. Αυτό είναι που θέλω να σας πω και το κάνω με λύπη. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος αυτός, αλλά υπάρχουν πολλά και μεγάλα σκάνδαλα.

Αρκετοί πλέον δεν θέλουν να παραμείνουν μέλη όπως είναι η FIFA. Θα τα δούμε όλα αυτά, μαζί με όλους τους γενικούς γραμματείς, όπου θα συναντηθούμε στο Βερολίνο για τον τελικό του Champions League.Έχουμε 8 μέρες μπροστά μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα