Πίστη για τη νίκη στον ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Άγγελο Αναστασιάδη και τους παίκτες του και για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό του, εκτός από την νίκη.
Ο 61χρονος τεχνικός έχει περάσει αυτή την φιλοσοφία στους παίκτες του από την αρχή της σεζόν: «Με όποια ομάδα παίζουμε, όπου κι αν παίζουμε, εμείς θα διεκδικούμε την νίκη». Αυτά είναι μερικά από τα λόγια του. Ο πολύπειρος τεχνικός το είπε όσο πιο
ξεκάθαρα μπορούσε μέσα στα αποδυτήρια της Τούμπας, απευθυνόμενους στους παίκτες του: «Δεν αλλάζει κάτι που παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Εμείς θα πάμε για την νίκη. Αυτός είναι ο επόμενος τελικός για εμάς. Μέχρι να έρθει ο επόμενος». Ο Αναστασιάδης δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στο Καραισκάκη και ούτε θα το κάνει και σήμερα στην τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι. Θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή να σιγουρέψει την παρουσία των Αθανασιάδη, Τζιόλη, Ράτς, Μάκ και φυσικά του Τζαβέλα που παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό. Από το αν θα αγωνιστεί ή όχι ο Τζαβέλας, θα φανεί και ποιο θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.
Keywords
Τυχαία Θέματα