Πιλάβιος: «Nα γράψετε ιστορία»

Λίγες ώρες απομένουν για την πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2012 με την Πολωνία και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος προσπάθησε να... ντοπάρει τους παίκτες.

Ο κ.Πιλάβιος βρέθηκε στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή και είχε σύντομη ομιλία με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό ανάμεσα στους παίκτες, τον Σάντος και τον
πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος ζήτησε από τους διεθνείς να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους ίδιους, αλλά και για το ελληνικό λαό που περιμένει με ανυπομονησία το ματς.

 «Δεν έχετε ανάγκη από πολλά λόγια, είστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι και υπεύθυνοι για την αποστολή σας, να ξέρετε ότι ο κόσμος, όσοι είναι στην Πολωνία και όσοι στην Ελλάδα σας στέλνουν την αγάπη τους και όλη την θετική τους ενέργεια», ήταν η αρχική τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ στην ομιλία του προς τους διεθνείς.
 «Σας εμπιστευόμαστε όλοι απόλυτα και είμαστε όλοι στο πλευρό σας με όλες μας τις δυνάμεις, αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής σας, κάντε το καλύτερο δυνατό για να γράψετε ιστορία», κατέληξε ο Πιλάβιος.
Keywords
Τυχαία Θέματα