Πιάνουν δουλειά οι «αιώνιοι»

Ντέρμπι «αιωνίων» απόψε στις 21:30, ΑΝΤ1 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Κυπελλούχος Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι για τη νίκη που θα τους
δώσει τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Τελευταία φορά που είχαν αναμετρηθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης ήταν την περίοδο 2005-06 με τον Παναθηναϊκό να φεύγει νικητής από το ΣΕΦ με σκορ 81-51. Το 2002-03 οι "αιώνιοι" είχαν συναντηθεί ξανά με το τριφύλλι να παίρνει και πάλι το ροζ φύλλο με 73-62.

Ο...νέος Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, έχοντας μια αρκετά προβληματική προετοιμασία. Η εικόνα του τριφυλλιού δεν είναι η καλύτερη δυνατή, που εκτός όλων των άλλων δε θα έχει τους Νέλσον, Μαυροκεφαλίδη και Χαραλαμπόπουλο ενώ επιστρέφουν από τραυματισμούς Φώτσης και Μποχωρίδης ενώ η συμμετοχή του Γκιστ θα καθοριστεί την τελευταία στιγμή.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αν μπορεί κανείς να το πει σε ένα ντέρμπι. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν προβεί σε πολλές αλλαγές του ρόστερ τους, πέραν τις απόκτησης των τριών Αμερικανών. Απουσίες θα έχει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έστω και λιγότερες, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντάρντεν και Παπαπέτρου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γκόντας, Κορομηλάς και Αναστόπουλος .
Keywords
Τυχαία Θέματα