«Περίπατος» στο Κάουνας

Στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του Β΄ ομίλου της Euroleague ελπίζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συνέτριψε με 94-59 την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, για την 8η αγωνιστική της πρώτης φάσης της διοργάνωσης.

Η σημερινή ήταν η 6η νίκη της ελληνικής ομάδας σε 8 αγώνες και, πλέον, τα πάντα θα κριθούν στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 14ης Δεκεμβρίου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στη ρωσική πρωτεύουσα το «τριφύλλι» θέλει πάση θυσία τη νίκη, με διαφορά άνω των 3 πόντων, προκειμένου να καλύψει και τη διαφορά της ήττας στο ΟΑΚΑ (78-76 στην παράταση) από τους Ρώσους. Σε περίπτωση που χάσει ο Παναθηναϊκός, τότε η ΤΣΣΚΑ θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Σήμερα, η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας νίκησε στην Κροατία την ΚΚ Ζάγκρεμπ με 87-84 και πέτυχε το 8Χ8.

Στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός πήρε από το ξεκίνημα το προβάδισμα στο σκορ και το διατήρησε σε όλο το παιχνίδι. Είχε σε μεγάλη βραδιά τους Νικ Καλάθη και Στίβεν Σμιθ, οι οποίοι πέτυχαν από 17 πόντους, ενώ ο Μάικ Μπατίστ επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο με τους 13 πόντους που σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα