Πασαρέλα η...Καλλονή στην Τούμπα

Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μανούσο, η Καλλονή επικράτησε του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, κερδίζοντάς τον 3-1!

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τον 26χρονο επιθετικό και αρχηγό της Καλλονής, Γιώργο Μανούσο, ο οποίος με δύο καταπληκτικά γκολ σε διάστημα 3 λεπτών, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ 0-2 και υποχρέωσε του φιλάθλους του ΠΑΟΚ να τον χειροκροτήσουν!

Όταν

η Καλλονή προηγήθηκε 0-2, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και οι μουρμούρες του κόσμου μετετράπηκαν σε αποθέωση, όταν σηκώθηκε για ζέσταμα ο Μίροσλαβ Στοχ.

Ο Σλοβάκος μπήκε στο 46' στη θέση του Αθανασιάδη, και πριν κοπάσουν τα χειροκροτήματα, η Καλλονή σκόραρε και πάλι. Ο Λεοζίνιο βγήκε σε κατά μέτωπο αντεπίθεση, τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ τον κυνηγούσαν, τον τραβούσαν, αλλά εκείνος τους πέρασε στο σπριντ και έκανε το 0-3!

Στο 57' οι αντιδράσεις του κόσμου κόπασαν, αφού ο Μίροσλαβ Στοχ άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Δικεφάλου. Επειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ από αριστερά, μείωσε σε 1-3 και έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα του, η οποία άγγιξε ακόμη ένα γκολ στο 70' με τον Πέλκα. Η Καλλονή δεν απείλησε στα υπόλοιπα λεπτά, αλλά η κινητικότητα των ποδοσφαιριστών της στην επίθεση, ανέδειξε πολλά κενά στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λόπεθ, Σκόνδρας, Κατσικάς, Σπυρόπουλος (46' Τζανδάρης), Γκαρσία, Κωνσταντινίδης (26' Γιάννου), Κάτσε, Πέλκας, Αθανασιάδης (46' Στοχ), Νέτσιντ.

Καλλονή (Γ. Ματζουράκης): Χογκ (46' Σιδεράκης), Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Φαρία, Μαρσέλο, Πίντο, Αναστασιάδης, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Μανούσος (75' Ντος Σάντος), Καζάκης (67' Γάλας).

Keywords
Τυχαία Θέματα