«Παρτάκια» 70,000 λιρών!

«Φωτιά» έβαλε στο BBC η Daily Mail η οποία αναφέρει ότι ξόδεψε περίπου 70.000 λίρες τον τελευταίο χρόνο σε αλκοόλ και αποχαιρετιστήρια πάρτι που διοργάνωσε αποκλειστικά για το προσωπικό σε πανάκριβα εστιατόρια! Να σημειωθεί πως το BBC είχε ανακοινώσει πως θα «ψαλιδίσει» το budget του κατά 20%.


«Είναι απαράδεκτο να κάνουν σπατάλες σε αλκοόλ από τη στιγμή που

οι συνδρομητές προσπαθούν με κόπο να μαζέψουν χρήματα. Το BBC πρέπει να σταματήσει να χαλάει τόσα λεφτά σε αλκοόλ και πάρτι, είναι απαράδεκτο για μερικά μέλη του προσωπικού να ζουν με τα χρήματα των συνδρομών», δήλωσε διευθύνων σύμβουλος της ΜΚΟ «TaxPayers' Alliance», Μάθιου Έλιοτ.


Αντίθετος με το ρεπορτάζ εμγανίστηκε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου λέγοντας: «Το BBC έχει αυστηρή πολιτική όσον αφορά στα έξοδά του και είμαστε πολύ προσεκτικοί με την αξία των χρημάτων. Κατά το παρελθόν, ήταν κάτι σαν παράδοση να αποχαιρετάμε με ένα δείπνο κάποιον συνάδελφο που αποχωρεί. Τελευταία όμως έχουμε κάνει περικοπές και έχουμε μειώσει δραματικά όλες τις εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων και των αποχαιρετιστήριων πάρτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα