Παρέμβαση Ανδριανού για το μπάσκετ

Οι αλλεπάλληλες εκατέρωθεν υβριστικές δηλώσεις των προέδρων των ΚΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχουν ενοχλήσει τους πέντες όπως είναι αναμενόμενο.

Εεκτός από την πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων και τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος τηλεφώνησε στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ,

Γιώργο Χαλβατζάκη για να του ζητήσει να επιληφθεί της υπόθεσης εφαρμόζοντας πιστά όσα προβλέπονται από τον κανονισμό.

Σύμφωνα με το άρθρο 67 στο κεφάλαιο ΣΤ όπως ρητά αναφέρεται «οι ΚΑΕ, μέλη του ΕΣΑΚΕ, τα μέλη των διοικήσεων τους, οι υπάλληλοι και λοιποί συνεργάτες και προστηθέντες τους ως και τα με οποιονδήποτε τρόπο συνδεόμενα μαζί τους πρόσωπα... έχουν την υποχρέωση να τηρούν τους κανόνες του φιλάθλου πνεύματος και να συμμορφώνονται στις διατάξεις των νόμων και των κανονισμών.

Τα ανω πρόσωπα απαγορεύεται να ενεργούν με τρόπο που δυσφημεί το άθλημα καθώς και σε δημόσιες δηλώσεις οι οποίες μπορούν να παρακινήσουν τους φιλάθλους σε πράξεις βίας».

Παρακάτω ορίζεται ρητά τί θεωρείται ως δυσφήμιση καθώς και οι ποινές που επιβάλλονται και οι οποίες φτάνουν μέχρι και σε απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα καθώς και πρόστιμο στην ίδια την ΚΑΕ.

Ο κ. Χαλβατζάκης διαβεβαίωσε τον κ. Ανδριανό ότι θα πράξει τα δέοντα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΕΣΑΚΕ θα ζητήσει και την παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα για τη συμμόρφωση των δύο πλευρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα