«Παντελώς ανυπόστατο το δημοσίευμα»

Παντελώςανυπόστατο και προϊόν κοπτοραπτικήςχαρακτήρισε το δημοσίευμα του Βήματοςο αναπληρωτής υπουργός ΔιοικητικήςΜεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος,μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και τους ΦρόσωΖαγορίτου και Γιάννη Θεοδόση. Όπωςδιευκρίνισε, οι υποθέσεις με τα ιδιωτικάσυμφωνητικά διαθεσίμων ή απολυμένωνυπαλλήλων του δημοσίου που διεκδικούνεπαναπρόσληψη, αφορούν περιπτώσεις πουείχε αναλάβει το 2013 και τα 2014 απόπαλαιότερη δικηγορική εταιρία πουδιατηρούσε από την οποία αποχώρησε. Σεκαμία περίπτωση δεν αφορούν σε υποθέσειςμετά την εκλογή

του ως ευρωβουλευτήςκαι ειδικότερα τις ημερομηνίες 26 και27 Ιανουαρίου του 2015, που υποστηρίζει τοδημοσίευμα. Τόνισε ότι βρίσκεται σεεπαγγελματική αποχή και η νυν δικηγορικήεταιρία που δημιούργησε το μόνο πουέχει αναλάβει είναι υποθέσεις μισθολογικώνδιαφορών, πάνω σε μία από τις οποίες,στηρίζεται ψευδώς το δημοσίευμα.

Τοδημοσίευμα του Βήματος αναφέρει ότι οκ. Κατρούγκαλος ως δικηγόρος, έχειυπογράψει «ιδιωτικά συμφωνητικά μεδημοσίους υπαλλήλους που απολύθηκαν ήτέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διεκδικούνεπαναπρόσληψη, διασφαλίζοντας ο ίδιοςπρομήθεια 12% επί των ακαθαρίστων ποσών».

Πολιτικήστήριξη στον αναπληρωτή υπουργόΔιοικητικής Μεταρρύθμισης παρείχεχθες το Μέγαρο Μαξίμου μετάτις διευκρινίσεις που έδωσε.

Σεσυνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο κ.Κατρούγκαλος προανήγγειλε εξάλλου ότιαύριο θα απαιτήσει συγνώμη από τηνεφημερίδα και θα της ζητήσει να καταθέσειτο ποσό των 10.000 ευρώ στο ΚΕΘΕΑ. Στηνπερίπτωση που η εφημερίδα δεν το πράξει,θα καταθέσει αγωγή εναντίον της, ζητώνταςπολλαπλάσιο ποσό, για τον ίδιο σκοπό.

Θέμααξιοπιστίας του Υπουργού έθεσαν μεανακοινώσεις τους ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ,ζητώντας την διερεύνηση των καταγγελιών.Να αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους,κατά του αναπληρωτή υπουργού, ζήτησανκυβερνητικοί κύκλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα