Πάντα φαβορί ο Αναστασίου

Τα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου εξακολουθούν να φέρνουν ως φαβορί για τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό τον Γιάννης Αναστασίου, με τον οποίο βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή ο Γιάννης Αλαφούζος.
Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ελπιδοφόρο προπονητή, έχουν μιλήσει ακόμη και για θέματα σχεδιασμού και προγραμματισμού της ομάδας την επόμενη περίοδο και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία καθώς υπάρχει ταύτιση απόψεων.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον παλαίμαχο επιθετικό και έχει πίστη στη δυνατότητά του να χτίσει μία

ομάδα με ένα μπάτζετ της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ, όπως υπολογίζεται αυτό της επόμενης σεζόν για το «τριφύλλι».

Στα υπόψη υπάρχουν πάντα ο Γιάννης Χριστόπουλος και ο Σάκης Τσιώλης, με τον πρώτο να φαίνεται πως προτιμάται από τον δεύτερο, ενώ έχουν εξεταστεί και κάποιες λύσεις από το εξωτερικό.

Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού βρίσκεται πλέον σε δίλημμα. Θεωρεί πως ο Νίκος Νταμπίζας είναι ιδανικός για τη θέση, αλλά οι ενστάσεις μίας μερίδας οπαδών τον προβληματίζει. Ως εναλλακτική λύση, ο Αλαφούζος έχει στα υπόψιν τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ έχουν εξεταστεί και δύο άλλα πρώην «παιδιά» της ομάδας, ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος, που όμως έχουν συμβόλαιο με την ΕΠΟ για την Εθνική.

Keywords
Τυχαία Θέματα