Πάνοπλος ο Ολυμπιακός ενόψει ΤΣΣΚΑ

Πάνοπλος θα αντιμετωπίσει αύριο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ολυμπιακός. Οιπρωταθλητές Ευρώπης ολοκλήρωσαν πριν από λίγο την προετοιμασία τους ενόψει του ημιτελικού του Φάιναλ Φορ στο 02 Arena του Λονδίνου, με το ιατρικό δελτίο λευκό, καθώς οι ενοχλήσεις που είχε ο Γκιόργκι Σερμαντίνιστους προσαγωγούς δεν αποδείχθηκαν

αρκετοί για να τον κρατήσουν εκτός της μεγάλης μάχης με τους Ρώσους. Ο Γεωργιανός σέντερ προπονήθηκε κανονικά, έστω και σε χαλαρούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, και θα ενισχύσει τη "φροντ λάιν" των Πειραιωτών, που θα έχει πολλή ... δουλειά απέναντι στους Κρστιτς, Χριάπα, Κάουν.

Έτσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλα τους παίχτες στη διάθεσή του, πλην των δεδομένων "απωλειών" τωνΜάντζαρη και Μαυροειδή.

Δεδομένωντων μεγάλων κορμιών των Ρώσων και με τον Σερμαντίνι παρόντα, επικρατέστερος για να παραμείνει εκτός 12άδας του αυριανού ματς είναι ο Ντορόν Πέρκινς.

*Στην προπόνηση έδωσε το παρόν ο ένας εκ των δύο προέδρων, Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ στο Λονδίνο βρίσκεται και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

*Αύριο στις 17:00 τοπική (19:00 Ελλάδας) θα ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στις 20:00 ώρα Λονδίνου (22:00 Ελλάδας) είναι προγραμματισμένο το "κλάσικο" μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Διαιτητές του αγώνα της ελληνικής ομάδας θα είναι ο Ιταλός Τσέρεμπουχ, ο Ουκρανός Ρίζικ και ο Λετονός Λάτισεφς.

*Σύμφωνα με πληροφορίες των διοργανωτών, ο Ολυμπιακός θα έχει αύριο την υποστήριξη 3.000 φίλων του στον ημιτελικό, αριθμός μεγαλύτερος από κάθε άλλη ομάδα που μετέχει στο Φάιναλ Φορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα