Πάμε όπως τότε!

Πέρασαν 10 χρόνια από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ και η Εθνική Πόλο των Ανδρών βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων ετών και πάλι κόντρα στην Κροατία.

Το ημερολόγιο έγραφε 30 Ιουλίου του 2005 όταν η Ελλάδα επικράτησε με 11-10 της Κροατίας στην δεύτερη τρίλεπτη παράταση με γκολ του Γιώργου Αφρουδάκη στο φινάλε

και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Απόψε στις 20:30-ΕΡΤ2, η εκπληκτική ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα ριχτεί στη "μάχη" των ημιτελικών της διοργάνωσης στο Καζάν κόντρα και πάλι στους Κροάτες, οι οποίοι θεωρούνται το μεγάλο φαβορί. Όμως, το εντυπωσιακό 5Χ5 μέχρι στιγμής στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μοιραία έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και προσδοκίες στους Έλληνες φιλάθλους για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό.

«Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη που λένε. Για εμάς αρχίζει ένα νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι πολύ καλό και αυτό θα κάνουμε. Ήρθαμε εδώ στο Καζάν, χωρίς να υποσχεθούμε τίποτα ούτε στους εαυτούς μας. Είπαμε να ευχαριστηθούμε τη διοργάνωση. Είναι δύο παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έξυπνα και με πάθος για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Να πάρουμε ένα μετάλλιο», δήλωσε ο τεχνικός της Εθνικής, Θοδωρής Βλάχος.

Στον άλλο ημιτελικό η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Σερβία (22:00, ΕΡΤ2).

Keywords
Τυχαία Θέματα