Παίζει ο Χάμσικ

Στην εκτίμηση πως ο Μάρεκ Χάμσικ θα είναι παρών στο αυριανό παιχνίδι της Σλοβακίας με την εθνική μας ομάδα προχώρησε ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των γηπεδούχων Μίχαλ Χίπα.

Υποστήριξε πως ο άσος της Νάπολι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα που να είναι ικανό να τον κρατήσει εκτός ενδεκάδας για το ματς με την Ελλάδα, ενώ για τους Βάις και Σκρτελ διατήρησε κάποιες αμφιβολίες.

«Εκτιμώ πως ο Χάμσικ έμεινε εκτός περισσότερο για

λόγους ξεκούρασης, δεν νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας», είπε χαρακτηριστικά για τον σταρ της Σλοβακίας ο γιατρός των οικοδεσποτών για να σπεύσει στη συνέχεια να αναφερθεί τόσο στον Βάις όσο και στον Σκρτελ.

Αρχικά, λοιπόν, έγινε αναφορά στον τραυματισμό του Βάις, ο οποίος, όπως τονίστηκε, έχει ένα πρόβλημα στο αριστερό γόνατο με «τέντωμα» ενός συνδέσμου που καθιστά τη συμμετοχή του αμφίβολη, ενώ ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί με τον Σκρτελ.

Και αυτό γιατί ναι μεν ο αμυντικός της Λίβερπουλ προπονήθηκε, αλλά έχει ένα κτύπημα στο κεφάλι, το οποίο μέσα στο Σαββατοκύριακο τους δημιούργησε φοβερούς πονοκεφάλους.

Μάλιστα, ο Σκρτελ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία που έδειξε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο ή στο νευρικό σύστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα