ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δώστε τώρα και σώστε...»

Δεν χρειάζεται μόνο χρήματα για να επιβιώσει, αλλά τα χρειάζεται τώρα, η ΑΕΚ, καθώς τα πράγματα στον οικονομικό τομέα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, ζητά απ’ όσους συμπλήρωσαν αίτηση συμμετοχής (ή όσους αποφασίσουν τώρα να το κάνουν) να καταθέσουν το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ξεκαθαρίστηκε, εξάλλου, πως τα χρήματα θα γίνουν έπειτα μετοχές της ΠΑΕ, αφού θα κατατίθενται έναντι της ΑΜΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Για να μπορέσει η ΑΕΚ
να πληρώσει άμεσα τις υποχρεώσεις της, παρακαλούμε τους φιλάθλους που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια σωτηρίας μέσω των αιτήσεων συμμετοχής αλλά και όσους δεν έχουν συμπληρώσει ακόμα την αίτηση και επιθυμούν να το κάνουν, να καταθέσουν το ποσό στον παρακάτω λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς 5137-053517-831, IBAN: GR 48 0172 1370 0051 3705 3517 831, SWIFT CODE: PIRBGRAA) με την αιτιολογία "Α.Μ.Κ. ΠΑΕ ΑΕΚ".

Το ποσό αυτό θα κατατίθεται έναντι της εξαγγελθείσας μελλοντικής αυξήσεως μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ που θα λάβει χώρα στην Γενική Συνέλευση της 1ης Αυγούστου».
Keywords
Τυχαία Θέματα