Οξύτατο επεισόδιο στη Βουλή με τη Χρυσή Αυγή

Πρωτοφανής η ένταση που δημιουργήθηκε από τον Χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγό με αποτέλεσμα να διακοπεί για πεντα λεπτά η συνεδρίαση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρυσαυγίτης βουλευτής αναφέρθηκε στη Ζίμενς, λέγοντας ότι το 1989 εξαγόρασε όλα τα κόμματα, και τότε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης παρατήρησε ότι η ζίμενς χρηματοδοτούσε τους ναζί και τον ιδεολογικό σας πατέρα τον Χίτλερ, κατι που εξόργισε τον χρυσαυγίτη βουλευτή, ο οποιος εν εξάλλω επιτέθηκε στο ΚΚΕ, καλώντας

το να πει σε σε ποια οφ σορ εταιρεία έχουνε πουλήσει τον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό τον 902 . «Δώσε μου τα στοιχεία που τον πούλησες» έλεγε στον κ Καραθανασόπουλο που σηκώθηκε όρθιος εκείνη την ώρα .

Επικράτησε πανδαιμόνιο, ενώ οι βουλευτές του ΚΚΕ πριν αποχωρήσουν από την αίθουσα ακούστηκαν να λένε «μιλάτε εσείς που είστε δολοφόνοι», ενώ τελευταίος αποχώρησε ο κ Καραθανασόπουλο, προς το μέρος του οποιου κινήθηκε ο Χρυσαυγίτης βουλευτής.

Θύμα των φραστικών προπηλακισμών έπεσε και ο Υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος έμπαινε στην αίθουσα και άκουσε να του λένε φύγε εσύ από εδώ.

« Θα μου πείτε εσείς να φύγω, εσείς που πουλάτε προστασία» είπε ο κ. Σκουρλέτης και τότε ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος ζήτησε να κλείσουν τα μικρόφωνα.

Από τα έδρανα της ΧΡ ακούστηκε «τον φρούραρχο τον φωνάξατε»

Βαρεμένος: Γιατί δεν έχω τη δικιαιοδοσιασία να το κάνω και ζήτησε να έρθει ο φρούραρχος

Λαγος: δεν μας πτόησαν οι μασκοφόροι, δεν θα μας φοβίζουν τα τσιράκια του συστήματος., είμαστε πολύ δυνατό γι ανα αντέξουμε.

Και εκεί διεκόπη η συνεδρίαση η οποία συνεχίζεται εκ νέου εδώ και λίγη ώρα ευτυχώς σε πιο ήπιους τόνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα