Ουρές για φτηνό οβελία

Ουρές σχηματίζονται από το πρωί έξω από τα υποκαταστήματα γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, μετά την διαφημιστική της καμπάνια για αρνί με 3.99 ευρώ το κιλό.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλουν οι καταναλωτές πρόκειται να διαφημιστικό κόλπο καθώς σε κάθε κατάστημα διατίθενται έως και 10 τεμάχια με αρνί στην συγκεκριμένη αγορά, ενώ υπάρχει διαθέσιμο συσκευασμένο αρνί στα 7 ευρώ.

Μιλώντας στον Αθήνα

9,84 ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Δημήτρης Καμπούρης, κατήγγειλε τις παραπλανητικές προσφορές πολυεθνικών supermarket που δημιουργούν ερωτήματα ως προς την ποιότητα και την προέλευση των κρεάτων και ζήτησε ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Καταγγελίες και από την εθνική διεπαγγελματική οργάνωση κρέατος που κάνει λόγο για συνήθη πρακτική ορισμένων supermarket να προσφέρουν αμνοερίφια σε τιμές κάτω του κόστους για να λειτουργήσουν ως κράχτες για τα υπόλοιπα είδη τροφίμων. Καταγγέλλει ότι πιθανότατα τα αμνοερίφια να έχουν σφαγιαστεί προ διμήνου και να πωλούνται τώρα ως νωπά ή να προέρχονται από ελληνοποιήσεις εισαγόμενων και ενδεχομένως κατώτερης ποιότητας κρεάτων.

Στην υπόλοιπη αγορά, η οποία κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς, οι τιμές στα αμνοερίφια αναμένεται να είναι ακριβότερες σε σχέση με πέρσι, λόγω της μειωμένης παραγωγής αλλά και των εισαγωγών καθώς το φετινό Πάσχα συμπίπτει με το Πάσχα των καθολικών. Στα συνοικιακά κρεοπωλεία οι τιμές φθάνουν και τα 13 ευρώ, στα σούπερ μάρκετ, τα 9 ευρώ και στην Βαρβάκειο έως και 8 ευρώ το κιλό.

Εορταστικό όλη τη Μεγάλη εβδομάδα το ωράριο στην αγορά. Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά από τις εννέα το πρωί έως τις εννέα το βράδυ.

Στην υπόλοιπη αγορά , η οποία κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς, οι τιμές στα αμνοερίφια αναμένεται να είναι ακριβότερες σε σχέση με πέρσι, λόγω της μειωμένης παραγωγής αλλά και των εισαγωγών καθώς το φετινό Πάσχα συμπίπτει με το Πάσχα των καθολικών. Στα συνοικιακά κρεοπωλεία οι τιμές φθάνουν και τα 13 ευρώ, στα σούπερ μάρκετ, τα 9 ευρώ και στην Βαρβάκειο έως και 8 ευρώ το κιλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα