Ουρές για ένα εισιτήριο

Αμόκ επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού καθώς από το πρωί έχουν σχηματίσει ουρές στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να αποκτήσουν ένα «μαγικό» χαρτάκι για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα.

Ήδη ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει σχηματίσει απίστευτες ουρές έξω από την Θύρα 10 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Αν και στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού βρίσκεται

μόνο ο αγώνας της Τρίτης, η ΚΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας πως πλέον διατίθενται και τα εισιτήρια του τέταρτου προημιτελικού, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Τόσο από την Θύρα 10 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όσο και από το www.paobc.gr.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Οι θέσεις στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα... τελειώνουν, ενώ από σήμερα διατίθενται εισιτήρια και για την αναμέτρηση της Πέμπτης
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του στην Βαρκελώνη και σήμερα το απόγευμα επιστρέφει στην Αθήνα έχοντας στις βαλίτσες του ένα ροζ φύλλο αγώνα, αλλά και το.. πλεονέκτημα της έδρας. Το πλεονέκτημα της έδρας που μπορεί να αποδειχθεί κομβικό στην προσπάθεια πρόκρισης στο Final-4 του Λονδίνου. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του στα δύο ματς που ακολουθούν θα έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ την συμπαράσταση του κόσμου ο οποίος και αυτήν την φορά μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Τρίτης (16/4), συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων και για τον 4ο αγώνα της σειράς, την Πέμπτη (18/4). Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» και μέσω διαδικτύου.

Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 θα λειτουργήσουν τις καθημερινές από τις 10.00 ως τις 18.00, ενώ το Σάββατο (13/4) και την Κυριακή (14/4) από τις 10.00 ως τις 15.00.

Την ημέρα των αγώνων τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Δεν ισχύουν τα διαρκείας του Top-16

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί πως στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα δεν έχουν ισχύ τα mini διαρκείας που είχαν εκδοθεί για την σειρά των εντός έδρας αγώνων των Top-16.

Keywords
Τυχαία Θέματα