Οριστικά Σεπτέμβρη το GTA V

Ηεταιρεία Rockstarανακοίνωσεμετά από αναμονή αρκετών... χρόνων, τηνημερομηνία που θα κυκλοφορήσει τοβιντεοπαιχνίδι "GrandTheft Auto V".

ΤοGTAV θαβρίσκεται στα ράφια, για τις κονσόλεςXboxκαιPlaystation3, στις17 Σεπτεμβρίου του 2013.

Οιπαραγωγοί είχαν εκδώσει ανακοίνωση,μερικούς μήνες πριν, ότι το παιχνίδι θακυκλοφορήσει στα καταστήματα μέσα στηνΆνοιξη. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, μεαποτέλεσμα η ακριβότερη παραγωγή όλωντων εποχών σε βιντεοπαιχνίδι, νακαθυστερήσει μερικούς μήνες παραπάνω.

Σύμφωναμε φήμες, το κόστος παραγωγής

ξεπερνάειτον προκάτοχό του, και αγγίζει τα 150εκατομμύρια δολάρια!

Εκατομμύρια,άλλωστε, είναι και οι οπαδοί του,οιοποίοι απογοητεύτηκαν στο άκουσμα τηςείδησης για νέα καθυστέρηση στηνημερομηνία κυκλοφορίας.

Ωστόσο,θα πρέπει να κάνουν λίγους μήνες ακόμαυπομονή, καθώς οι λεπτομέρειες για μίατεράστια παραγωγή όπως το GTAV, είναισημαντικές, με τους σχεδιαστές ναπροσθέτουν τις τελευταίες "πινελιές".

Ηιστορία στο πέμπτο παιχνίδι της διάσημηςσειράς, εξελίσσεται στηνφανταστική πόλη του Los Santos, μιαστυλιζαρισμένη εκδοχή του Λος Άντζελες.Αυτή τη φορά, οι βασικοί χαρακτήρεςείναι τρεις και πραγματοποιούν μπαράζληστειών.

Το παιχνίδιείναι το πιο φιλόδοξο πρότζεκτ στηνμακρόχρονη σειρά, η οποία μέχρι σήμεραέχει πουλήσει πάνω από 125 εκατομμύριατίτλους σε όλο τον κόσμο. Το περιβάλλοντης πόλης του Los Santos είναιμεγαλύτερο από ό, τι οι δύο προηγούμενοιτίτλοι και η ελευθερία των κινήσεωνπολύ μεγαλύτερη. Για όσους έχουνασχοληθεί, το GTA V θαέχει και.... καρχαρίες!

Μαζίμε το επόμενο Call of Duty, το GTA V αναμένεταινα αποτελέσει την σημαντικότερη εμπορικήκυκλοφορία παιχνιδιού στο 2013 καιπαράλληλα ένα "σωσίβιο" διάσωσης γιατην βιομηχανία,η οποία έχειδει τις πωλήσεις να πέφτουν το τελευταίοέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα